Social marketing: SEO/SEA & Social Media


Wat kunnen we o.a. doen?

*Persoonlijke pagina Social Media (Facebook, Instagram, Linked In, Google + etc.) opstellen/beheren

*Bedrijfspagina Social Media (Facebook, Instagram, Linked In, Google + etc.) opstellen/beheren

*Google Business account aanmaken

*Bedrijf aanmelden bij zoekmachines zoals Google, Bing, etc. 

*Vindbaar als bedrijf op routeplanners zoals Google Maps, I-Phone kaarten

*Plaatsen van advertenties, aanbiedingen en acties (SEO/SEA)

*Website bouwen en zoekmachine instellingen optimaliseren (SEO)

*E-mail verkeer regulieren

*Online agenda beheer


Google Analytics


Meten = Weten

Google Analytics is een dienst van Google waar je statistieken van een website verzameld en deze gedetailleerd in te zien. Het doel van Analytics is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen eventuele reclamecampagnes opgesteld of zelfs delen van de website aangepast worden aan het gedrag van de bezoeker.

Hieronder ziet u twee voorbeelden van statistieken uit Analytics. Er zijn diverse andere statistieken.

SEO/SEA, social marketing, analyseren, acquisitie
Google Analytics Acquisitie Sociaal
SEO/SEA, social marketing, analyseren, acquisitie
Google Analytics Acquisitie Overzicht


Uw online identiteit


Advies voor uw online identiteit

Ik adviseer u omtrent het nut van Google Bedrijven, Facebook, Instagram, Linked In, Twitter en alternatieve online mediums. Daarnaast bespreek ik de teksten op uw website. En leg ik duidelijk uit waarom de juiste zoekwoorden belangrijk zijn om uw bedrijf online te vinden. En waar u de zoekwoorden dan noteert.

 

Statistieken en de doelgroep

Elk social media programma houdt statistieken bij van wie uw pagina bezoekt en hoe die persoon uw advertenties bekijkt. Deze informatie gebruiken we om inzicht te krijgen in de doelgroep.

Het is ook mogelijk om een doelgroep te bereiken met onbetaalde (SEO) en betaalde advertenties (SEA) via o.a. Facebook en Google. Dat betekent dat u een groter bereik hebt dan uw eigen klantenkring of volgers. U kunt denken aan een provincie of regio, maar ook landelijk adverteren is mogelijk. Zelfs een specifieke doelgroep of regio is kiesbaar.

 

Regelmaat = Resultaat

Samen met u bepaal ik de frequentie en de strategie van het online bereik. Ik neem die taak van u over. We leggen onze afspraken vast in een social media bundel.  Ik zorg voor de praktische vertaling naar ontwerp, opzet en uitvoering.

 

Neem direct contact op 

Graag informeer ik u over deze mogelijkheden in een persoonlijk advies gesprek. Ik hou rekening met uw budget en werk binnen die afspraak.