Meer informatie over mij

Over mij en verlonen

 

Ik aan het werk

Ik hou van werken en ondernemen. Van ondersteunen word ik enthousiast. Ik heb een passie om anderen te ondersteunen, motiveren, en inspireren. Ik ben duidelijk en daadkrachtig. Uitstekend communicatief onderlegd. Ik werk zelfstandig en ben onafhankelijk, ook in teamverband red ik me prima. 

Ik ben in te zetten bij werk, extra werkzaamheden, tijdens zwangerschapsverlof of ziekte van één van uw medewerkers.

Meer info over mijn kennis en kunde op werkgebied klik hier


Inzet

Ik ben in te zetten als ZZP-er.
Ik werk 'fysiek' bij u op kantoor tussen uw medewerkers of 'virtueel' op een flexibele werkplek.

Moedertaal:

- Nederlands Belgisch in woord en geschrift, uitstekend

Tweede talen:

- Frans Belgisch in woord, goed. Begrijpend lezen, goed. Schrift is basis
- Engels in woord, redelijk. Begrijpend lezen, goed. Schrift is basis


Verlonen

Als ZZP-er factuur ik u vanuit mijn bedrijf. Bij langere opdrachten werken wij met een opdracht tot dienstverlening die ik voor u opstel.
Een payroll- of detacheringscontract valt ook onder de mogelijkheden.
Toch liever op de loonlijst van uw bedrijf?

Ook dat is bespreekbaar voor de periode dat ik als ondersteuner tijdelijk of permanent nodig ben. 


Referenties

Rob van Akkeren: Mirella, staat voor haar werk en relaties, kernwoorden die haar omschrijven; gedreven, betrokken, frisse kijk op zaken, creatief, sociaal en origineel. Kortom de juiste partner om zaken mee te doen en verder te komen.

Jessica van Oorschot: Mijn samenwerking met Mirella Herwegh heb ik als zeer prettig ervaren. Zij heeft een brede kennis van regels en wetgevingen. Ze is creatief, zoekt alles uit wat nodig is om het beste te doen besluiten. Ze denkt met je mee in belang van jouw zaak en neemt werk uit handen. In een zeer hectische tijd was zij een steun en prettig mens om naast je te hebben. Om zo je focus te houden en snel te kunnen schakelen. 

Jan van Hees: Mirella is een open, eerlijke en spontane vrouw.  Ze is vasthoudend, weet wat ze wil en hoe te bereiken.  Ze is eerlijk in zakendoen en komt haar afspraken na.
Ik ken haar vooral uit haar Tempo Team tijd waar ze goed was in haar Cold Call benadering.
De contacten die daaruit zijn ontstaan duren ook na haar Tempo Team tijd door en zij vergeet ze niet.  Ik kan haar dus van harte aanbevelen.