Inzicht in uw online identiteit

De online zichtbaarheid van jouw bedrijf

Bedrijven hebben tegenwoordig een website. Sommige bedrijven hebben diverse social media kanalen zoals Facebook-, Instagram- en/of een LinkedIn bedrijfspagina. En een enkeling Twittert vanuit het bedrijf interessante nieuwtjes de online wereld in. En laten we Google, de zoekmachine, vooral niet vergeten. Daar heb je ook nog een bedrijfsprofiel die ervoor zorgt dat je als bedrijf direct vindbaar bent en vooral bereikbaar bent via Google Maps.

 

Gratis Google diensten

Je website en je social media kanalen zijn relatief makkelijk aan elkaar te koppelen in Google Analytics. Zo zie je op één rapport wie je potentiële klant is en op welk online kanaal deze je bedrijf vond. Je ziet ook in welke regio de klant woont, welk geslacht en leeftijd deze heeft en nog enkele gedetailleerde kenmerken. Kortom je komt interessante zaken te weten die je inzet bij een online advertentie of marketing actie via Google Adwords. Het doel is die potentiële klant te laten inzien dat hij/zij een tevreden en loyale klant kan zijn van jouw bedrijf. En om nog dieper in te gaan op je potentiële klant zijn of haar bezoekgedrag laat ik je kennismaken met Google Search Console.

Social Media, Online identiteit, Zoekmachineoptimalisatie, Google, Online Marketingbureau,
Manage jouw online identiteit!

Berichten posten 

Nog niet voldoende? Dan bespaar ik je nu wat tijd. En laat je zien dat jij al jouw online kanalen in één handeling voorziet van de nieuwste 'post'. Hiervoor maak ik gebruik van een handige tool, namelijk Hootsuite. 

Als deze online instellingen allemaal actief en ingesteld zijn, zie jij als ondernemer in minder dan één uur per dag wat je online klant bezighoudt en op welk online kanaal.

 

Na twee uur is je bedrijf online zichtbaarder 

Ik kan me voorstellen dat jij als bedrijf niet weet waar eerst te beginnen. Om die reden kom ik graag bij je langs om het verhaal aansluitend op jouw bedrijfssituatie uit te leggen.

Daarbij laat ik aan de hand van praktijkvoorbeelden zien waar ik het over heb. In 2 uur tijd weet je veel over de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 

Investering

De investering in een online zichtbaarheid adviesgesprek bedraagt €149,- excl. Na dit gesprek kan je zelf online aan de slag. Of ik ga voor jou aan de slag. Aan jou de keuze. 

Interesse om samen te praten over de kansen en mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek 'online zichtbaarheid'. 

 


Google Analytics, de introductie